Концерт на тенора ГЕОРГИ ПЕТРОВ в Двореца

На 23 август (вторник) в 20:00 часа в Културен център “Двореца” ще имате възможност да чуете вълнуващия уникален мощен глас на тенора Георги Петров от Тримата Български Тенори с прекрасни изпълнения на евъргрийни, класически арии, мечти и любов, светлина от чувства, топлина от нежност.

Не пропускайте да изживеете една незабравима вечер с изпълненията на тенора Георги Петров от Тримата Български Тенори, организиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” и ДКИ “Двореца”.

Музиката е удивително средство, което може да съедини хората, да разруши всички бариери, да изрази богатството на човешкия дух, да допринесе за един по-добър свят, което стига до нивото на сърцето на всеки човек, независимо дали той е малък или голям по възраст. А теноровият глас е нещо, което не всеки има и може, необятен с безкраен талант, взрив от енергия и великолепна емоция! Теноровият глас достига до душата и сърцето на човек, възражда патриотичния дух и ни кара да се чувстваме горди от факта, че България продължава да е част от света на операта! Георги Петров – тенор от Тримата Български Тенори, съчетава красотата на оперния глас с различни музикални жанрове, представя уникални изпълнения в уникален стил, предизвиква магия, истинска емоция и наслада. Покорява, вдъхновява, а обичаните световни хитове звучат по уникален начин!

Георги Петров притежава уникален мощен глас, плътен и вълнуващ тембър, природна и музикална интуитивност. Завладява със силна харизма, неповторимо излъчване и витална енергия, която предава непосредствено на публиката. Тенорът Георги Петров завършва оперно пеене, музикален театър и редица майсторски класове на именити български и международни преподаватели. Лауреат на международни конкурси. Той има опит на световни и български сцени в редица самостоятелни концерти и оперни проекти в Австрия, Германия, Холандия, Франция, Швейцария, Италия, Обединените Арабски Емирства и др. Участва у нас и в чужбина в значими обществени събития, престижни концерти, официални празници, празници на града, фирмени партита, елитни и частни тържества. Ще чуете уникални изпълнения в уникален стил, италиански канцонети, евъргрийни, класически арии, популярни български песни и много други шедьоври в различни стилове.

„Музикална вечер в Двореца“ е организиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура”!

Вход свободен за гостите на Културен център "Двореца"

23.08.2022 /вторник/

20:00 часа

сцена Нимфеум