НАГРАДИ ЗА ВИСОКИ ПОСТИЖЕНИЯ НА УЧАЩИ В ОБЛАСТТА НА КУЛТУРАТА

Остават 2 дни до крайния срок и Ви напомняме няколко важни неща:

Програмата цели да подкрепи ученици от 5 до 12 клас на държавните училища по изкуствата и културата и студенти на Национална музикална академия, Национална художествена академия, Национална академия за театрално и филмово изкуство, Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство в творческото им развитие с награди за високи постижения.

Запознайте се подробно с условията и възможностите на програмата на programs.ncf.bg/bg.

Препоръчваме на кандидатите да изпратят своята кандидатура поне 1 ден преди крайния срок. При възникнали технически проблеми можете да се свържете с нас на tech.support@ncf.bg. За възникнали проблеми до 3 часа преди крайния срок, екипът на НФК няма възможност да съдейства.

Скъпи кандидати, бъдете сигурни, че използвате най-актуалната бюджетна матрица. Коректната бюджетна матрица можете да откриете прикачена в пакета с документи на име "prilojenie biudjet - 27.04." както и на Стъпка 2 в профила си.

Вижте как да създадете профил в платформата за кандидатстване тук: https://bit.ly/3FhM5Pa

Срок за кандидатстване: 08.04.2022 (15:00 ч.) — 11.05.2022 (15:00 ч.)

Бюджет на програмата: 1 000 000 лв.

Награди: грамота и парична сума до 2 000 лв.

 Допустими кандидати: Държавните училища по изкуствата и културата и следните висши учебни заведения — Национална музикална академия, Национална художествена академия, Национална академия за театрално и филмово изкуство, Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство

Кандидатстването се извършва на www.ncf.bg чрез регистрация в системата за онлайн кандидатстване. Кандидатите попълват формуляр за кандидатстване, в който посочват обща информация за проекта.