ДАМЯН ПОПОВ: АЛБУМЪТ “ТВОЕТО МОМЧЕ” Е ЕДНА ИСТИНСКИ СБЪДНАТА МЕЧТА

Новият албум на Дамян Попов – “Твоето момче”, вече е в музикалните магазини и онлайн. Дискът, издаден от музикална компания “Пайнер”, включва 15 песни, интро и инструментал на хита “Едно”.

Това е втори албум в дискографията на певеца. Заглавие даде дуетът му с Дивна “Твоето момче”, станал популярен от ефира на телевизия “Планета” и музикалните радиостанции.

“Албумът “Твоето момче” е една истински сбъдната мечта. Вярвам, че в него всеки ще намери нещичко за себе си. Благодаря с цялото си сърце на всички автори, певци и инструменталисти, които са част от този проект. Благодаря на Митко и Мария Димитрови за това, че “изневериха” на стила и застанаха до мен, както и на всички медии, които не спират да ме подкрепят. Не на последно място – на моето семейство, на моите уникални приятели и на всички съмишленици и почитатели. Смело заявявам, че винаги ще бъда “Вашето” момче!” – написа Попов.

Ако погледнем заглавията, включени в музикалния диск, ще видим, че в него преобладават дуетите и колаборациите, за които Дамян Попов е поканил популярни и обичани изпълнители.

В три от песните участва Миа, по две песни има с Дивна и Светла Иванова, както и дуети с Анелия и Жана Бергендорф. Специално за албума “Твоето момче” Дамян Попов ремастерира песента, с която участва на конкурса “Бургас и морето” – “Ще продължа”. Това е почит и към един от авторите й Емил Дилчев, с когото се простихме през 2020 г.

unison.bg

ТВОЕТО МОМЧЕ

Дамян Попов

2021

1. ИНТРО

2. ТВОЕТО МОМЧЕ - feat. Дивна

3. НЕ ВИЖДАМ БЕЗ ТЕБ

4. ЕДНО - дует с Жана Бергендорф

5. ДЕЛЕНО НА ДВЕ (Dance Version)

6. ИЗЛЕЗ - feat. Миа

7. AMORE MIO - дует със Светла Иванова

8. КОПАКАБАНА - дует с Анелия

9. МИСТЪР ЛУД - feat. Дивна

10. ЕДИН МИЛИОН

11. НЕ ВДИГАЙ

12. ПОДСЛОН В ДЪЖДА

13. ЩОМ ТЕ ВИДЯ - дует с Миа

14. ЩЕ ПРОДЪЛЖА

15. ДВАМАТА С ТЕБ - дует със Светла Иванова

Bonus tracks:

16. НЯМАМЕ ВРЕМЕ - дует с Миа

17. ЕДНО (Инструментал)