С комедията "Дамски шивач" Драматичният театър възобновява представленията си

Добричкият драматичен театър "Йордан Йовков" отново отваря врати за своите почитатели.
Екипът на ДТ "Йордан Йовков" ще Ви очаква отново в залите и ще спази всички изисквания за провеждане на събития на закрито.
Постановката, с която театъра стартира отново е "Дамски шивач" - комедия от от Жорж Фейдо. 

На 15 и 18 юни в голямата  зала  на театъра от 19.00 часа.
Един лекар, на неопределена възраст, с добра репутация и още по - добра клиентела, със само шестмесечен съпружески стаж и млада, красива жена, решава да направи крачка встрани от приличния семеен живот, да излети за кратко от семейното гнездо, за да опита сладостите на извънбрачната любов!?
Ще му се отдаде ли тази възможност, ще може ли да изконсумира брачната изневяра или ще изпадне в една доста неприятна, пълна с изненади и неприятности ситуация, в която може да загуби не само евентуалната любовница, но и младата си жена, и репутацията си, и клиентелата си. Ще му се наложи да смени в крачка и професията си, да демонстрира неподозирани възможности и качества, да се пребори със съмненията на съпругата си, с властната си тъща, готова на всичко за да защити дъщеря си, да отбие атаките на бъдеща и минала любовници, да разсее подозренията на един рогоносец и да отпрати един натрапник!?
Всичко това с много хумор, неочаквани обрати и много, много смях, в изпълнение на талантливите актьори от Добричкия театър - Владимир Трендафилов, Мария Гинкова, Мария Генова, Велизара Петкова, Татяна Христова, Крисимир Демиров, Стефан Сърчаджиев и Филип Янев.
Режисурата, сценичният вариант и музикалното оформление са дело на Костадин Бандутов, сценографското решение е в изпълнение на Димитър Митев.