За последно "ДЕЦА НА СВЕТА"

За последен път на сцената на ДТ "Йордан Йовков" ще бъде представена пиесата на Стефан Цанев "ДЕЦА НА СВЕТА". Тя ще се играе на кaмeрна зала на 28 януари /четвъртък/ 2016г. - 19.00 часа. Режисьор е Костадин Бандутов. Участват актьорите: Радомир Андонов, Любов Николовa и Татяна Христова.
„Ще изчезнем, ще изчезнем ! Не виждаш ли, че губим не само децата си, но и децата на децата си !” Тези реплики на един от героите от „Деца на света” материализират болката и тревогите на голяма част от нашия народ, чиито деца са се запилели по големия свят и не ще се върнат никога. С усмивка, тъга и много болка авторът Стефан Цанев ни води из лабиринтите на душите на нашите герои. Спектакълът е за нашето ежедневие, за времето в което живеем, героите сме самите ние, потърпевшите също. Може би някъде ще се усмихнем, може би някъде ще избършем една сълза, но за нас - създателите на този спектакъл е по важно той да ни накара да се замислим. Замислим ли се, до останалото е само една крачка ! Успех ! И приятно гледане ! И най-важното – да не губим надежда, защото тя умира последна !
/К. Бандутов – режисьор/
За информация и билети : Билетен център на ДТ"Йордан Йовков" - гр. Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ и на тел: 058/605 573 и 058/ 605 706.