Албена Михова идва с "Чер хайвер и леща"

Шуменският театър „Васил Друмев" ще гостува в Добрич с италианската комедия „Чер хайвер и леща".  
Пиесата на Л. Скарничи и Р. Тарабузи, ще бъде представено на сцената на Общинския младежки център, на 11 февруари от 19.00 часа
Сценичната версия и постановка са дело на Андрей Калудов. В ролите ще видите Албена Михова, Добрин Досев, Мария Григорова, Стефани Лечева и др.
Десетки години една комедия обикаля световните сцени, радва и българските зрители и това има своята причина. „Чер хайвер и леща" отдавна е надхвърлила италианските граници, за да предизвика смях и сълзи със сюжета и образите си, със заплетените ситуации и финия си хумор. В Неапол, при жестока икономическа криза /познато ли е това на българското общество?/ едно семейство се бори за своето благоденствие. И съвсем успешно. Благодарение на главата на семейството, изобретателния и артистичен дон Леонида Ламана, многобройната челяд редува дни с леща и дни с чер хайвер, шампанско или гладна диета. Зловещ план на благородник отдаден на хазарта заплита криминална интрига, която след поредица от шокиращи обрати ражда голямата и чиста любов на две млади сърца.