Хип-хоп концерт “Честит имен ден”На 25 януари в концертната зала на Младежкия център се състоя  Хип-хоп концерт “Честит имен ден”, организиран от  Общински младежки център  “Захари  Стоянов” и  Младежки информационно– консултантски център - Добрич. Залата бе препълнена от млади хора, които  с голямо нетърпение очакваха своите любими изпълнители, съобщават от ОМЦ.
В началото на концерта, водещите Божидара Георгиева и Теодора Георгиева споделиха, че настоящият концерт е поздрав за всички именници през месец януари, които са цяла кавалкада. Те информираха публиката и за хубавите български традиции за  празнуване на именните дни у нас. Пожелаха на именниците здраве, щастие, благополучие, благоденствие и късмет. Водещите представиха изявените добрички хип-хоп певци P1tnika. Versaka,  Mr.Dyff, Teddy, Benji, Jay-C, Mi7ko,  Belvedere,  A.I.O, Ilay, Pafcho , Berko, младите акробати от група ”OK SEMELI”. В концерта взеха участие и специалните гости Game Over и Ivlov от Разград и Мариета Кулева от София, която е добричлийка и е бивша възпитаничка на Студиото за поп-рок певци ”Сарандев”. Преди започването на концерта, младите хора почетоха с едноминутно мълчание паметта на своя приятел - рапъра Spirit ,който почина по това време преди 3 години.
В шоуто се представиха отлично и младите акробати от група “OK SEMELI”, които направиха акробатика от висша класа по време на изпълненията на певците. Акцентът на концерта бяха хитовете изпълнени от специалните гости . Game Over и Ivlov представиха  свои песни  индивидуално и в дует. Мариета Кулева и Game Over изпълниха две песни в дует, едната от които за първи път.
В края  на концерта  няколко песни  представи и известният рапър BIG SHA /Шамара/. Той сподели на сцената, че харесва  много добричката публика и с най-голямо удоволствие гостува в нашия град.
Всички изпълнители бяха бурно аплодирани от зрителите, които пееха заедно със своите любимци техни популярни хитове.