Блестящ старт на „Няма да платим! Няма да платим!”При голям интерес минават премиерните спектакли на комедията по Дарио  Фо - "НЯМА ДА ПЛАТИМ! НЯМА ДА ПЛАТИМ!” на ДТ "Йордан Йовков" гр. Добрич. И за четирите спектакъла билетите са изкупени, съобщават организаторите от културния институт.
Режисьор на постановката е Костадин Бандутов, а  сценографията на  Димитър Митев. В ролите участват актьорите: Любов Николова, Георги Калчев, Владимир Трендафилов, Татяна Христова, Бистра Боева и Радомир Андонов.
Комедията „Няма да платим! Няма да платим!” на Дарио Фо в сътрудничество с Франка Раме е написана през 70-те години на ХХ век. Но  от година на година става все по-актуална. Както тогава, така и сега, тя печели почитатели с неизчерпаемото въображение и чувство за хумор, през които авторите пречупват социалната острота на сюжета. Навсякъде по света зрителите се заливат от смях, когато гледат „Няма да платим!Няма да платим!”. Авторът на пиесата - италианеца Дарио Фо е и актьор, и ненадминат импровизатор, и социално ангажирана личност, заради което му бе присъдена Нобеловата награда за литература.
Една постановка, която си заслужава да видите.
За информация и билети за следващите постановки: Билетен център на театъра и на тел: 058/605 573 от 9.00 до 18.00 часа.