Поредното издание на Арт форумът БезГраници ще се проведе в АлбенаТази година отново ще бъде проведен международният Арт форум и етноарт фестивал БезГраници. Това е четвъртото му издание.
След като през тази година се навършват 10 години от първото издание, организаторите се  надяват форумът да стане ежегоден.
БезГраници се организира от Стопанска Камара - Варна с партньорството на Курортен комплес Албена и арт мрежа Скендерман.
До сега форумът се провеждаше в Двореца край Балчик, но поради   разрастване на мащаба и достъп до по-голяма чуждестранна и българска аудитория налага промяната. В това издание организаторите очакват 120 човека от 25 държави от Европа и света.
Три дни музикална етноарт/фолк/wordlmusic програма между 9 и 12 групи общо от много страни, международен пленер на художници и конференция на фестивални организатори. Организаторите се надяват част от същия форум да се проведе в Румъния.
Концертната програма ще бъде на 13,14 и 15 септември на брега на морето. Усилено се работи по музикалната програма, като организаторите се надяват този път тя да e достатъчно интересна и с добро професионално ниво. Очакват се големи имена на етно/world сцената.