Зумба маратон се проведе на пл. „Свобода” в Добрич

Близо 3-часов Зумба маратон се проведе снощи на площад "Свобода" в Добрич.
Целта на събитието бе популяризиране сред добричлии на Зумба фитнесът, станал изключително актуален през последните години в цял свят, и да се покаже на обществеността,че съществува различен и зареждащ с много положителни емоции и енергия начин за тонизиране на тялото.
Маратонът бе воден от първия лицензиран зумба инструктор от Добрич Стоян Стоянов - организатор, ръководител на Латино клуб "Алегрия". Зумба е тонизираща, забавна, ефективна, лесна за следване, вдъхновена от латино танците, топяща
излишните калории танцова фитнес забава, която накара милиони хора по света да се забавляват, докато се грижат за тялото си.

Седмично Зумба тренировки се провеждат в над 110 хиляди зали в територията на над 125 страни, а вече и в България. Зумба стъпи от скоро и в Добрич и се радва на огромен интерес, а почитателите й непрекъснато нарастват.
Организатори на това шоу бяха Община град Добрич, Общински Младежки Център "Захари Стоянов" и Арт-център "Палитра", със специалното участие на Латино клуб "Алегрия".