Коледни концерти на Общински младежки център „Захари Стоянов”

Коледен поп-рок концерт с участието на състави при Общински младежки център - Детска вокална група „Сладурковци” с ръководител Сашо Карабельов, Студио за поп- рок певци „Сарандев” с изпълненията на Росен Илиянов, Гергана Кадикянова, Александрина Карадимова, Стефани Меринова и Ралица Дънкова, с вокален педагог д-р Божана Байчева. Публиката ще се наслади и на изпълненията на Хип-хоп формация „NNS CREW” с ръководител Миглена Георгиева. Концертът е на 15 декември, сряда от 18.30 часа в Концертната зала на Общинския младежки център.
Вторият Коледен концерт е на Школата за класически балет при ОМЦ с ръководител Галина Чатърлиева. Той е на 17 декември, петък от 18.00 часа в Концертната зала на младежкия център.
Отново на 17 декември Хор „Добрич” при Общински младежки център с ръководител Димитър Вангелов ще изнесе Коледен концерт в Евангелска методистка църква „Джон Уестли” от 18.30 часа. Слушателите ще чуят ортодоксални произведения и музика от Емануил Манолов, Пламен Арабов, Георг Фридрих Хендел, Франц Шуберт. Този концерт се осъществява с любезното съдействие на Европейска музикална къща с продуцент Юлияна Гианти.